«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Αντιδήμαρχος Ύδρας κα Μ. Κάτσικα: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας ώστε να συγκεντρωθούν διάφορα σχολικά είδη για τα παιδιά"

Από: Αντιδήμαρχο Ύδρας κα Μ. Κάτσικα
"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας ώστε να συγκεντρωθούν διάφορα σχολικά είδη για τα παιδιά των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν απρόσμενα μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική.
Τέτοιες χειρονομίες ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης είναι αξιέπαινες και δημιουργούν ένα πλέγμα ευαισθησίας και αλληλοϋποστήριξης γύρω από τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη στις δύσκολες μέρες που διανύουμε .
Ήδη τα σχολικά είδη που προσφέρθηκαν, ταξινομήθηκαν από τα στελέχη του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας και σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διανεμήθηκαν  διακριτικά και με σεβασμό, σε εκείνους τους μαθητές που έχουν ανάγκη, ώστε όλα τα παιδιά να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με χαμόγελο
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση της κοινωνικής συνεισφοράς του Δήμου μας για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Ευχόμαστε Υγεία και Καλή Σχολική Χρονιά σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου