«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας για την ομάδα της Ύδρας με 3-2 επί του Εθνικού Τολού - Η νίκη αφιερώθηκε στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΓΠΣ Προίτος Νέας Τίρυνθας Σάκη Σαράντο που χάθηκε πρόωρα


Από: Αθλητικό Όμιλο Ύδρας 
Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας στο σημερινό ντέρμπι κορυφής, απέναντι στην πάντα πολύ δυνατή ομάδα του Εθνικός Τολού Α.Σ.- Ethnikos Tolou AC με σκορ 2-3!
Η σκέψη μας όμως δεν αφήνει πολλά περιθώρια για πανηγυρισμούς, καθώς το πρόσφατο περιστατικό με τον συναθλητή μας και μέλος της ομάδας του ΓΠΣ Προίτος Νέας Τίρυνθας, Σάκη Σαράντο, μας έχει παγώσει. Έτσι δεν θα μπορούσαμε να πράξουμε διαφορετικά και ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης αφιερώνουμε αυτή την νίκη στον Σάκη και την οικογένεια του.
Σκόρερ για την ομάδα μας οι Νούρι Ζντράβα, Άγγελος Πλευρίτης και Βαγγέλης Μπάσο
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους εξής:
Στάθης Γούναρης, Ρομέο Μπέντο,Αντώνης Τσιτσινάκης, Μάριο Ντόνι(c), Γιώργος Κυριακάκης, Δημήτρης Κραβαρίτης, Στέφανος Ντούσκος, Αντώνης Ράμπιας(Θανάσης Λαβαντσιώτης), Νούρι Ζντράβα(1), Βαγγέλης Μπάσσο(1), Άγγελος Πλευριτης(1).
Αναπληρωματικοί:
Θανάσης Λαβαντσιώτης, Νικόλας Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Παστός, Δημήτρης Κουτσουμπής, Κυριάκος Βλαχόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβρίλης, Δημήτρης Τζάκας.
Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας που μας ακολούθησαν και στο Τολό.
Συνεχίζουμε με εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή!
Εκ του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας
#ΑΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου