«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

ΔΩΡΟ "ΖΩΗΣ" απο την κ. Ιζαμπέλα Αρβανίτη προς το Γυμνάσιο Ύδρας


Από: Γυμνάσιο Ύδρας 
ΔΩΡΟ «ΖΩΗΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΔΡΑΣ !
Με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση, επιτροπή αποτελούμενη από μέλη του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας με πρόεδρο τον Διευθυντή κ. Ευάγγελο Παντελή παρέλαβε την Πέμπτη 7.3.2024 μια δωρεά μεγίστης σημασίας!
Πρόκειται για έναν ημιαυτόματο εξωτερικό απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλο για χρήση σε ενήλικες και παιδιά. Η συγκεκριμένη συσκευή, χάρη στον απλό τρόπο λειτουργίας της και μέσω των απλών φωνητικών της οδηγιών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ιδιαίτερη ευκολία από μη ειδικούς επαγγελματίες υγείας.
Τη δωρεά προς το σχολείο μας πραγματοποίησε η κ. Ιζαμπέλα Αρβανίτη, η οποία με πνεύμα αλληλεγγύης και αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιθυμία του σχολείου μας για την απόκτηση της συγκεκριμένης ιατρικής συσκευής.
Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων καθώς και οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου Ύδρας εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς το πρόσωπο της κ. Ιζαμπέλας Αρβανίτη για την πολύτιμη δωρεά της! Η ευγενική της κίνηση,  η οποία έμπρακτα συμβάλλει στην προάσπιση της υγείας των μελών της εκπαιδευτικής  μας κοινότητας αλλά και οποιουδήποτε συμπολίτη μας βρεθεί σε κίνδυνο, μας συγκινεί ιδιαιτέρως και συγχρόνως μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον!
Και πάλι την ευχαριστούμε θερμότατα και της ευχόμαστε υγεία και ευημερία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου