«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης: «Ο Δήμος μας, με αίσθημα ευθύνης, σεβασμού και υπερηφάνειας τίμησε και φέτος τη Μνήμη του Ναυάρχου της Ελληνικής Επανάστασης Ανδρέα Μιαούλη»

 

Από: Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη
"Μιαούλεια 2024"
Ο Δήμος μας, όπως κάθε χρόνο, με αίσθημα ευθύνης, σεβασμού και υπερηφάνειας τίμησε και φέτος τη Μνήμη του Ναυάρχου της Ελληνικής Επανάστασης Ανδρέα Μιαούλη. Ταυτόχρονα μέσω των εκδηλώσεων του, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην Κυπριακή Δημοκρατία και στον Αδελφό Κυπριακό Λαό για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την παράνομη τουρκική εισβολή και κατοχή.
Οφείλουμε ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους όσοι τίμησαν  με την παρουσία τους την γιορτή του Νησιού μας,  που τίμησαν με την παρουσία τους την Ύδρα και την Ιστορία της. Οφείλουμε επίσης ένα ουσιαστικό και θερμό ευχαριστώ στους μικρούς και μεγάλους χορηγούς και των φετινών εκδηλώσεων, σε όλες και όλους που συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτές τις εκδηλώσεις καθώς και στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού για τον άριστο συντονισμό τους.
Οφείλουμε ένα ιδιαίτερο Ευχαριστώ στους μαθητές και στους διευθυντές των εκπαιδευτικών μονάδων της Ύδρας μας που φέτος για πρώτη φορά, ύστερα από σχετικό αίτημά μου, συνόδευσαν με τις Σημαίες των Σχολείων τους, τη Μεταφορά της Αργυράς Ληκύθου με την Καρδιά του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη από το Ιστορικό Αρχείο στον Καθεδρικό Ναό. Αυτή είναι, κατά τη γνώμη μου, η πιο σημαντική και πολύτιμη παρακαταθήκη των «Μιαουλείων 2024».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου