«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης: «ΝΤΡΟΠΗ! Καταγγελία για "παράνομες εργασίες" και "παράνομους εργάτες" στο έργο του Βρεφονηπιακού Σταθμού!»

 

Πηγή: Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης
ΝΤΡΟΠΗ! Μέλος του Δημοτικού Συνδυασμού "Μέλλον της Ύδρας" έκανε καταγγελία για "παράνομες εργασίες" και "παράνομους εργάτες" στο έργο του Βρεφονηπιακού Σταθμού!
Το γεγονός ότι το έργο του "Βρεφονηπιακού Σταθμού" της Ύδρας μας βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωση του φαίνεται ότι δεν αρέσει στο μέλος του Συνδυασμού "Μέλλον της Ύδρας" και προέβη σε καταγγελία στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για "παράνομες εργασίες" και "παράνομους εργάτες"!  Μόνο ντροπή μπορεί να αισθανθεί κάποιος για αυτή την κατάντια!
Το εν λόγω έργο που ο Δήμος μας το χρωστάει σε κάθε εργαζόμενη Μητέρα της Ύδρας μας έχει όλες τις απαιτούμενες άδειες! Σύντομα θα ολοκληρωθεί όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους!
Αν ο επικεφαλής του συνδυασμού "Μέλλον της Ύδρας" δεν διαγράψει άμεσα το εν λόγω μέλος από τον Συνδυασμό του είναι και αυτός συνένοχος...
Δεν θα μας προκαλέσει άλλωστε καμία εντύπωση μιας και ο ίδιος συνομιλούσε και έδινε κρίσιμα έγγραφα σε αντιδίκους του Δήμου που διεκδικούσαν 119.000 Ευρώ...
Πρόκειται για μια δημοτική παράταξη εμποτισμένη από αντιπολιτευτικό μένος που μόνο κακό κάνει στο Νησί μας...
Εμείς είμαστε εδώ Για την Ύδρα και ΜΟΝΟ Για την Ύδρα!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου