«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Απάντηση του Δημάρχου Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη στην πρόσφατη ανακοίνωση της Αντιπολίτευσης

 

Από: Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη
“Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Ύδρας μας λίγο πριν την ολοκλήρωσή του  και η "Κοντή" σε πολιτικό ανάστημα μειοψηφία του Δήμου μας.
Η κατασκευή των κτιριακών υποδομών του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ύδρας μας βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωση της σε ποσοστό σύμφωνα με τον ανάδοχο εργολάβο που ξεπερνά το 95%.
Παρά την διπλή και ανυπόστατη καταγγελία μέλους του συνδυασμού της μειοψηφίας αυτό το σημαντικό έργο για την Ύδρα μας θα συνεχιστεί κανονικά ύστερα από την διακοπή λόγω της καλοκαιρινής περιόδου.
Κανονικά θα συνεχιστούν και όλα τα άλλα σημαντικά έργα Για την Ύδρα μας.
Όταν ως δημοτική αρχή ζητούμε τη διακοπή των εργασιών τους λόγω τουριστικής περιόδου είμαστε "υποχρεωμένοι" να εγκρίνουμε και τις αντίστοιχες χρονικές παρατάσεις τους για πρακτικούς αλλά και διαχειριστικούς λόγους. Για όλα τα έργα της Ύδρας μας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα το Δημοτικό Συμβούλιο.
Δυστυχώς η παράταξη της  μειοψηφίας δεν ενέκρινε την παράτασή τους...
Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν καταδίκασε την πράξη μέλους της να καταγγείλει ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ το έργο του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ύδρας μας...και ούτε είχε το πολιτικό ανάστημα να το διαγράψει...Το ακόμα χειρότερο είναι ότι το δικαιολογεί και το υποστηρίζει...
Πρόκειται για μια αντιπολίτευση που της "λείπει αρκετό μπόι" για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Εμείς συνεχίζουμε με το αίσθημα της ευθύνης που μας ανέθεσε για τρίτη συνεχόμενη φορά ο κυρίαρχος Υδραϊκός λαός. Είμαστε εδώ Για την Ύδρα και ΜΟΝΟ για την Ύδρα!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου