«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας: "Με ένα ολοκαίνουριο πυροσβεστικό όχημα ενισχύθηκε πρόσφατα η Υπηρεσία μας - Το όχημα προμηθεύτηκε ο Δήμος Ύδρας και παραχώρησε τη χρήση του στην Υπηρεσία μας"

 

Από: Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας - Volunteer Fire Station of Hydra
«Με ένα ολοκαίνουριο πυροσβεστικό όχημα ενισχύθηκε πρόσφατα η Υπηρεσία μας.
Το εν λόγω όχημα είναι ένα Toyota HILUX 2,4 lit diesel, εξοπλισμένο με custom υπερκαρασκευή και την πυροσβεστική μονάδα MLTS 500-18 EN PH, ικανότητας μεταφοράς 750 lt νερού και με πλούσιο πυροσβεστικό και διασωστικο εξοπλισμό.
Το όχημα προμηθεύτηκε ο Δήμος Ύδρας / Municipality of Hydra και παραχώρησε τη χρήση του στην Υπηρεσία μας, στο πλαίσιο του νόμου 4029/2011.
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της υπερκαρασκευής είναι εξολοκλήρου της εταιρίας Μηλίτσης Μ.ΙΚΕ Πολυεστερικες κατασκευες - πυροσβεστικα οχηματα & συστηματα , η οποία έδωσε ομολογουμένως τον καλύτερο της εαυτό στην υλοποίηση του εν λόγω εγχειρήματος!!!
Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ οφείλονται σε όλους όσοι εργάστηκαν στην υλοποίηση της προμήθειας και κατασκευής της τελικής μορφής του πυροσβεστικού οχήματος, τον Δήμαρχο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και το προσωπικό του Δήμου Ύδρας, τους συναδέλφους της Υπηρεσίας μας αλλά κυρίως τον άψογο επαγγελματία και καλό πλέον φίλο Pafsanias Militsis, ο οποίος υπερέβαλε εαυτόν και κατέθεσε όλη του την αγάπη και γνώση στην ολοκλήρωση του project.
Πλέον η Υπηρεσία μας απολαμβάνει την ασφάλεια και την σιγουριά ενός σύγχρονου πυροσβεστικού οχήματος που σε συνδυασμό με το έτερο όχημα το οποίο διαθέτει και το οποίο προσφάτως ανακατασκευάστηκε εξολοκλήρου, αυξάνει κατακόρυφα τις επιχειρησιακές της δυνατότητες.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου