«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Μέλλον της Ύδρας»

 

Από: Δημοτική Παράταξη «Μέλλον της Ύδρας»
«ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ….»
Με θλίψη παρακολουθούμε καθημερινά το παραλήρημα του δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη ο οποίος αντί να ασχολείται με ΣΟΒΑΡΑ θέματα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ, αναλώνεται κάθε τόσο σε ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΑ ΣΧΟΛΙΑ και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς εναντίον των Συμβούλων της Αντιπολίτευσης, με ανακρίβειες και πλήρη παραποίηση μάλιστα της πραγματικότητας.
Ποιος σας είπε κύριε Κουκουδάκη ότι οι δύο συμπολίτες μας που τυγχάνουν και μέλη του Συνδυασμού μας (γεγονός που αυτό τελικά σας εξόργισε καθώς φαίνεται..) πήγαν στην Ηλεία ως Εκπρόσωποι του  Δήμου Ύδρας;;;  Πού το βρήκατε αυτό γραμμένο, πώς το φανταστήκατε ή πώς το συμπεράνατε;;; Η μήπως έτσι σας συμφέρει να ισχυρίζεστε για να δημιουργείτε ψεύτικες εντυπώσεις σε όσους σας διαβάζουν;;;
Και οι δύο συμπολίτες μας κατέβηκαν καλεσμένοι από τον Δήμαρχο Πύργου και την ΕΑΑΝ παραρτήματος Ηλείας επίσημα και αρμοδίως λόγω της θέσης τους καθένας, όπως ήταν φυσικό,  η μεν κ. Αδαμοπούλου ως Πρόεδρος του Φορέα του ΙΑΜΥ ο δε κ. Καραμήτσος ως εν αποστρατεία στέλεχος του ΠΝ και επικεφαλής της Μειοψηφίας του δήμου Ύδρας..
Παρουσιάστηκαν δε και έλαβαν μέρος στις τελετές εκπροσωπώντας ως Υδραίοι απλώς το Νησί μας, την ΥΔΡΑ μας και ΟΧΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΥΔΡΑΣ όπως κακώς ισχυρίζεστε.. Αυτό μπορούν να το πιστοποιήσουν, σε όσους το θελήσουν,  και οι ίδιο οι επίσημοι διοργανωτές των εκδηλώσεων της Ηλείας.
Αλήθεια από πού άραγε  έπρεπε να πάρουν «ΕΓΚΡΙΣΗ » οι δυο αυτοί συμπολίτες μας για να εκπροσωπήσουν το Νησί μας;;; από τη θάλασσα, τα βουνά ή τον ουρανό της Ύδρας;;; 
Πάντως ΌΧΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ κύριε Κουκουδάκη  !!!
Τώρα εάν εσείς θέλετε να διαγράψετε από το μυαλό σας, ίσως και από τον ίδιο το χάρτη, ότι και οι δύο  συμβαίνει να είναι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μειοψηφίας, αυτό είναι άλλο θέμα που χρήζει πραγματικά ωστόσο κοινωνικής διερεύνησης..
Τέλος εάν κάποιος θα πρέπει να κληθεί «και να δώσει εξηγήσεις» ως μαθητούδι ή ως εγκληματίας πολέμου στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως εντέχνως «απειλήσατε» στην ανάρτησή σας, αυτός είστε ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ !!!. 
ΕΣΕΙΣ που όχι μόνο ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΤΕ μια τέτοια ύψιστης σημασίας αποστολή που αφορούσε τιμή στον  ήρωα Ναύαρχό μας Ανδρέα Μιαούλη, αλλά αντιθέτως έχοντας άλλη σοβαρή απασχόληση όπως είπατε (και ας το δεχτούμε),  ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΩΣΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ  να στείλετε, ως είθιστε, έναν πχ από τους ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΑΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ στην Ηλεία.
Να ξέρετε πάντως  ότι η εμμονή και η μετάλλαξη των πραγματικών γεγονότων έχουν και τα όριά τους  ..!!! Και κατά τα γνωστά : ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ  ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ…!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου