«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Πρόσκληση - Το Lifeline Hellas, η Marathon Team Greece by Maria Polyzou και το Ο.Α.Κ.Α. συνδιοργανώνουν τον 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου με την επωνυμία Lifeline Run 2024

 

Αδελφότης Υδραίων Αθηνών
Έτος Ιδρύσεως 1890
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αγαπητά Μέλη και Αγαπητοί Φίλοι,     
Ως Γενικός Γραμματέας του διεθνούς ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Lifeline Hellas, η Marathon Team Greece by Maria Polyzou και το Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “Σπύρος Λούης”) συνδιοργανώνουν τον 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου με την επωνυμία Lifeline Run 2024. 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 στις 10.00 στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών των Νοσοκομείων Παίδων της Αθήνας «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» με την προσφορά θερμοκοιτίδων.
Το Lifeline Hellas, έως σήμερα, έχει προσφέρει ιατρικό εξοπλισμό άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας τα τελευταία χρόνια. Την περίοδο της πανδημίας ενίσχυσε το Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο με εξοπλισμό αξίας 500.000 ευρώ. Το 2022, ολοκλήρωσε την επέκταση της πτέρυγας της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) στο Γενικό Νοσοκομείο – Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου», δημιουργώντας έξι νέες θέσεις νοσηλείας. Επίσης, προσφέρθηκαν στη Μ.Ε.Ν.Ν. επτά θερμοκοιτίδες και οκτώ μόνιτορ. Επιπλέον, έχει προσφέρει συνολικά δέκα θερμοκοιτίδες και δύο νεογνικούς αναπνευστήρες στη Μ.Ε.Ν.Ν. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».
Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://eggrafes.mysportevent.gr/product-category/lifeline-run/
Πληροφορίες: 210 9828002, 694 3902264
Email: lifelinegr@pkfond.rsinfo@mysportevent.gr
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς, 
Γιάννης Σαχίνης 
Πρόεδρος  
Αδελφότης Υδραίων Αθηνών  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου