«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε με γαϊδουράκι στην Ύδρα και μοίρασε δώρα…

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε με γαϊδουράκι στην Ύδρα και μοίρασε τα δώρα του στα παιδιά της Ύδρας.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε εορταστική ατμόσφαιρα παρουσία εκατοντάδων κατοίκων και επισκεπτών, στο λιμάνι της Ύδρας το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΥΔΡΑΓΩΓΗΣ» με κοσμήματα, φωτιστικά, αντικείμενα για το σπίτι, φαγητά, γλυκά και άλλα πολλά!
Στις 12.30 –όπως ήταν στο πρόγραμμα της «ΥΔΡΑΓΩΓΗΣ» - εμφανίστηκε επάνω σε γαϊδουράκι ο Άγιος Βασίλης που από πίσω του ένα άλλο γαϊδουράκι κουβαλούσε τα δώρα του για όλα τα παιδιά του νησιού.  Ο Άγιος Βασίλης περικυκλώθηκε από δεκάδες παιδιά και του μοίρασε τα δώρα του, ευχήθηκε Χρόνια πολλά και έφυγε με το γαϊδουράκι του να συνεχίσει να δίνει δώρα και χαρά σε όλα τα παιδιά του κόσμου...
















ΥΔΡΑΓΩΓΗ
Η Υδραγωγή ιδρύθηκε το 2006 από την Αγγελική Στρουμπούλη και τον Σωτήρη Ηλιάδη και στεγάζεται στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ύδρας. Είναι μία “Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρία” με αντικείμενο την προώθηση της παιδείας στην Ύδρα. Συγκεντρώνει δωρεές από άτομα και φορείς που ενδιαφέρονται για το μέλλον της Ύδρας και διοχετεύει τα χρήματα αυτά σε δραστηριότητες που ωφελούν τα παιδιά που μεγαλώνουν στο νησί. 
ΣΤΟΧΟΙ
Η Υδραγωγή προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες που κατά κανόνα στερούνται τα παιδιά που μεγαλώνουν σε μικρές κοινότητες όπως η Ύδρα. Υλοποιεί δραστηριότητες που διευρύνουν τους ορίζοντες των παιδιών και εμπλουτίζουν την αγωγή τους με πολιτισμικά ερεθίσματα, επεκτείνοντας έτσι την μελλοντική ακτίνα δράσης τους και δίνοντάς τους τα όπλα για να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής. 
 

Διαβάστε περισσότερα: hydragogy

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε για την άψογη δημοσιογραφική κάλυψη του Χριστουγεννιάτικου Bazaar της Υδραγωγής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή