«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Η 19η Συνάντηση της Ύδρας από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ)

Η 19η Συνάντηση της Ύδρας, θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο γραφικό νησί της Ύδρας από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).
Η συνάντηση της Ύδρας είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εκδήλωση που ασχολείται με ενημερωμένα θέματα ασφάλισης και δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές εταιρείες να έχουν καρποφόρες επαγγελματικές συναντήσεις στο εξαιρετικό περιβάλλον της Ύδρας. Στη συνάντηση της Ύδρας επίσης θα αφιερωθεί  μία από τις δύο συνεδριακές ενότητες αποκλειστικά στο cyber risk, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή διακεκριμένων και έμπειρων ομιλητών από το εξωτερικό. Η ασφαλιστική κάλυψη του cyber risk είναι μια ασφάλιση που έχει μεγάλη διάδοση στην Αμερική, αλλά αποτελεί μια νέα μορφή κάλυψης για την Ευρώπη και την Ελλάδα.

The 19th Hydra Meeting, hosted by the Hellenic Association of Insurance Companies will take place from 20 to 22 of September 2017 on the picturesque island of Hydra - Greece. The Hydra Meeting is a leading European event that deals with updated insurance issues and gives the opportunity to insurers and reinsurers to have fruitful business meetings in an outstanding environment.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου