«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Δελτίο Τύπου Δημοτικού Συνδυασμού «ΓΙΑ ΤΗΝ YΔΡΑ»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΓΙΑ ΤΗΝ YΔΡΑ»
Ο Δημοτικός Συνδυασμός Μέλλον της Ύδρας, κρυπτόμενος μέσα στην τριαρχία του, ακόμη πιο αποδυναμωμένος ύστερα από την ηχηρή αποχώρηση του κ. Κεχαγιόγλου, βαρύτατα εκτεθειμένος ύστερα από την αποκάλυψη ότι ο τύποις Αρχηγός του συνομιλούσε και έδινε κρίσιμα έγγραφα σε αντιδίκους του δήμου που διεκδικούσαν 119.000 Ευρώ, ενοχικά σιωπηρός για την μετατροπή του Ιστορικού Μουσείου και Αρχείο Ύδρας σε «εκλογικό του κέντρο» βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία να ελέγξει στελέχη του που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις. Αυτός ο συνδυασμός δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο σε μια δημοτική αρχή που για επτά τουλάχιστον χρόνια ο «αρχηγός του» υπηρέτησε και τώρα είναι αναγκασμένος να υποστηρίζει κριτική για πεπραγμένα των δικών του αρμοδιοτήτων ως Αντιδήμαρχος...
Δεν θα ακολουθήσουμε τον Συνδυασμό «Μέλλον της Ύδρας» σε αυτόν τον κατήφορο και τον μηδενισμό των πάντων. Είμαστε η Δημοτική Αρχή που υλοποιεί το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού, που έχει δημοπρατήσει το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων, που δικαίωσε την Ύδρα γύρω από τα διοικητικά όρια της Νησίδας Άγιος Γεώργιος, που απογείωσε το Νησί μας τουριστικά που υλοποίησε και υλοποιεί έργα 52 εκ. Ευρώ !
Ας προσπαθήσουν κάποιοι την αδυναμία τους να μην την εκδηλώνουν με ψέματα και συκοφαντίες. Εμείς προχωράμε Για την Ύδρα και μόνο Για την Ύδρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου